De werking van edelstenen

Blog De werking van edelstenen

Je kent ze wel, die mooie gekleurde stenen die je ooit een keer als souvenir van vakantie meegenomen hebt. Maar wist je dat edelstenen niet alleen mooi zijn, maar ook zeer effectief zijn? Wist je dat er een helende kracht in jouw steen kan zitten? Dit is alles wat jij moet weten over de werking van edelstenen.

Hoe werken edelstenen

Al een hele lange tijd geleden is het natuurkundig bewezen dat in veel objecten energie zit. Deze energie uiten zich in trillingen. Alles bestaat uit moleculen, die vervolgens weer bestaan uit atomen. Dit geldt voor alles: hout, plastic, beton, glas, bakstenen en ook edelstenen. Maar in edelstenen is deze werking een stuk actiever en komt er dus meer energie vrij. Iedere edelsteen heeft een eigen unieke trilling.

Energiebalans in de mens en edelsteen

Stel, een persoon voelt zich niet goed, of zit niet lekker in zijn of haar vel. Dan is er sprake van een verstoorde energiebalans. De trillingen van het lichaam loopt niet meer goed in de maat. Edelstenen met een specifieke energie-krachten en trilling kunnen hierbij een handje helpen. Als je de juiste edelsteen gevonden hebt en bij je draagt, neemt het lichaam het ritme van de trilling van deze edelsteen over. Hierdoor kan de verstoorde energiebalans bij de persoon verholpen worden. En zo zijn er nog veel meer situaties waarbij de edelsteen kan helpen.

Veel soorten edelstenen

Er zijn erg veel verschillende soorten edelstenen. Elke edelsteen heeft een ander doel. Bijvoorbeeld de rozenkwarts. De rozenkwarts helpt bij het ondersteunen van het hart, de ademhaling en de longen. 

En zo zijn er nog zoveel edelstenen. Het is het zeker waard om meer te weten te komen over edelstenen en de verschillende soorten en werkingen.

Recente berichten