Top 5 lekkerste damesgeuren

Blog Top 5 lekkerste damesgeuren

Veel vrouwen gaan de deur niet uit zonder een spuitje parfum op hun lichaam. Toch willen veel vrouwen hun parfum afwisselen. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe parfum, maar kun je niet kiezen tussen alle verschillende parfums die er zijn? Hierbij de top vijf lekkerste dames geuren.

5. Paco Rabanne – Lady Million

Deze heerlijke vrouwengeur is een heerlijke combinatie van noten en bloemen. De parfum is verpakt in een ontzettend mooie flacon in de vorm van een diamant.

4. Yves Saint Laurent- Black Opium

Black opium is een van de populairste parfums van Yves Saint Laurent. De bijzondere combinatie van de basis, die gemaakt is van zwarte koffie en witte bloemen zal je verassen. Een erg leuk cadeautje of om jezelf te verwennen.

3. Dior- J’Adore

Deze geur van Dior is ontzettend populair en zeer uniek. Hij behoort dus zeker in dit lijstje terecht. De geur heeft de basisgeur van jasmijn en floraalsensatie. Voor veel vrouwen is dit hun dagelijkse parfum.

2. Lancome- La Vie Est Belle

Deze parfum heeft een combinatie van verschillende heerlijk geurende bloemen. Bijvoorbeeld jasmijn, oranjebloesem en iris. Bij veel vrouwen maakt deze parfum hun dag.

1. Chanel- Coco Mademoiselle

De Chanel Coco Mademoiselle staat bij veel vrouwen op nummer 1. Deze geur is de meest verkochte parfum van Chanel. De geur is een heerlijke bloemige, frisse geur. De Chanel Mademoiselle ruikt op elke vrouw anders. Een erg unieke parfum dus!

Recente berichten